söndag 14 mars 2010

Slutbesiktningen närmar sig

En vecka kvar till förbesiktning. Solen har gjort ett bra jobb så taken är så gott som snöfria, vilket verkligen underlättar takbesiktningen. Det återstår en del målararbeten och tapetsering. Sedan ska all VVS på plats och vattnet släppas på. Lite kakelsättning återstår också. Elektrikern ska se till att vi får ljus och värme. Undrar hur de ska få loss sladden, från byggelskåpet till huset, som ligger under ett par ton snö?

Det börjar verkligen att dra ihop sig för flytt, såvida slutbesiktningen går vägen! Flyttkartonger börjar fyllas och sophämtning är beställd till huset. Som en liten försmak på det kommande bylivet var det idag deltagande på årsmötet i vägsamfällighetsföreningen som stod på schemat. Förutom nyttig information var mötet rena memoryspelet, vem heter vad och i vilket hus hör den hemma?



En mjukt grå färg i köket.



Väggarna i vardagsrum har fått färg och murspisen är målad med vit strukturfärg.


Duschväggen är inkaklad....


...likaså badkaret.

4 kommentarer:

  1. Följer ert bygge med spänning..
    Vi håller på att bygga ett Myresjöhus i Örebro. Fick syn på fotot med utebelysningen på stallyktan i rostig look, Så fin! Kanske kan ni tipsa om någon återförsäljare? Tack på förhand och lycka till med byggandet! Hälsningar Linda & Hasse

    SvaraRadera
  2. Hur gick slutbesiktningen???
    Nu måste det uppdateras.
    /Adriansbacke

    SvaraRadera
  3. Lyktorna finns att köpa på Bauhaus och Jula

    SvaraRadera